Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
16
21
22
23
24
26
28
29
30
31

 

I starten af februar var vi et hold bestående af Eva, Birgit, Lars, Stidsen, Jan O. og mig selv, som var på en fjortendages dykkerferie til den lille ø Malapasqua i Filippinerne.

Sidste weekend i februar blev der atter afholdt det årlige nøgensnegletræf for interesserede dykkere.

Det var nu tredje gang, at redaktøren og jeg selv deltog i løjerne i Lille Bælt med udgangspunkt i Hindsgavl Camping som base.

Turen op til Kristiansand i Norge mindede lidt om et forhindringsløb selvom den startede temmelig stille og roligt med, at vi kom i endog særdeles god tid til færgen Odden-Århus, hvor vi besluttede at vente på den bestilte færgeoverfart – for vi havde jo god tid; på det tidspunkt!

Men så var der jo lige tunnelen under Limfjorden, hvor trafikken trak lange køer, da vi nærmede os Ålborg. Der var nemlig sat prop i p.g.a en havareret bil.

Da vi endelig kom igennem, gik den derudaf mod Hanstholm, hvor vi ankom en halv time efter mødetid, men dog med en lille halv time til afgang. Jan gik optimistisk frem til billetlugen med vore billetter og blev mødt med spørgsmålet ”Har I også en bil med?” (Den udtalelse lader vi lige stå lidt!)

Bestillingen var gået galt – vi havde kun pladser til passagerne. Til alt helt kunne den flinke unge dame sælge os en tur/retur til bilen netop vore afgange. Og så skulle vi ikke engang vise pas, selvom det var blevet indskærpet, at Norge netop havde indført paskontrol.

Pyha:

Heldigvis kunne Allan, som han plejer, være med og sejle i forbindelse med to torsdagsdyk i juli måned.

Den gang gik turene til henholdsvis Ven og vraget af ”Anders Martin”, og det er især sidstnævnte tur, dette handler om.