man tir ons tor fre lør søn
2
4
5
6
7
12
13
14
16
19
20
21
23
25
26
27
28
29
30
31

I Baracuda tager vi Copyright alvorligt.

Når du sender eller uploader artikler og/eller billeder til klubbens hjemmeside, vil rettighederne til materialet altid være dit.

Du kan derfor være sikker på, at materialet du givet til Baracuda/web udvalget altid vil blive behandlet i overensstemmelse med de aftaler vi har vedrørende det afleverede materiale.

Bidrager du med billeder til brug på klubbens hjemmeside, er det vigtigt at vi er enige om, hvordan disse må anvendes. Må dine billeder beskæres eller skaleres ? Dette kan der være behov for, for at kunne styre layoutet på hjemmesiden, eller må billederne kun anvendes i deres helhed og i den opløsning du har afleveret billedet i?

Når der afleveres billeder i forbindelse med artikler, er det vigtigt at web udvalget ved om billederne kun må anvendes i sammenhæng med artiklen, eller om du er åben for, at de kan anvendes andre steder på hjemmesiden?

På artikler der offentliggøres på klubbens hjemmeside vil man altid kunne se, hvem der er forfatteren. Billederne der er indsat i artikler vil blive tagget med navn. Har du særlige informationer der er knyttet til bestemte billeder, kan denne information også knyttes til billedet.

Du kan altid tilbagekalde tilladelsen til at Baracuda må vise dine billeder eller artikler på hjemmsiden. Billeder og artikler vil blive fjernet hurtigst muligt efter at du har tilbagekaldt din brugstilladelse.

VIGTIGT
Er du gæst på www.baracuda.dk og gerne vil bruge artikler eller billeder fra hjemmesiden, SKAL du kontakte en fra bestyrelsen, der derefter vil formidle kontakt til ophavsretsejeren.