pexels-pixabay-37545
pexels-pixabay-37545
pexels-mal-balland-3098972
pexels-mal-balland-3098972
pexels-pixabay-260551
pexels-pixabay-260551
previous arrow
next arrow

Klubben  har adgang til East Kildbride badet  2 gang om ugen hele året, mandag og onsdag fra klokken 20.00 21.30. Vores adgang til svømmehallen er klubbens (bestyreselsen) ansvar. Kommunnen har givet dykkerklubben adgang imod, at vi selv står for sikkerheden og at vi selv åbner og lukker og låser efter os selv. I klubben er der en gruppe af medlemmer der er godkendt af bademesteren til at lukke. Der skal af den grund altid være en "Lukkevagt" til stede i svømmehallen. Er der ikke det, er der ingen svømning.

Fra slutning af januar til 1. april er der om mandagen dykkeruddannelse i svømmebassinet samtidig med at vi svømmer Det betyder, at svømmetræningen kan blive forstyret af, at der i den dybe ende popper elever og instruktører op i overfladen. Det er hyggeligt, men det betyder også, at både dykkere og svømmere skal være lidt mere opmærksomme i den periode. 

Da vi har adgang til svømmehallen hele året, er der i ferieperioderne, hvor der er mindre aktivitet, særlige regler for at komme og svømme. Disse særlige regler gælder i:

Vinterferien Uge 7
Påskeferien Mandag og onsdag + anden påskedag
Sommerferieperioden Uge 26 - 32
Efterårsferien Uge 42
Juleferien Uge 51 - 52

I ferieperioderne skal man tilmelde sig til svømning via klubbens hjemmeside. Dette er for at vi kan sikre, at man ikke kører forgæves til svømning.

Det er lukkevagterne der opretter svømmedage i kalenderen i ferieperioderne.

Af sikkerhedsårsager, skal der minimum være 3 medlemmer i svømmehallen for at det er forsvarligt, at der svømmes - I den tænkte situation, at der sker en ulykke, skal der altid være en ved den forulykkede, plus der skal være en der kan løbe efter hjælp. Det betyder, at svømningen vil være aflyst, hvis der kun er 2 tilmeldte i kalenderen. Sørg derfor at få dig tilmeldt, hvis du planlægger at komme til svømning i en ferieperiode.