pexels-pixabay-37545
pexels-pixabay-37545
pexels-mal-balland-3098972
pexels-mal-balland-3098972
pexels-pixabay-260551
pexels-pixabay-260551
previous arrow
next arrow

Generalforsamling 2014

Så blev det tid til generalforsamling igen. Og med den også tid til både at kigge frem på et nyt Baracuda-år og tilbage på det forløbne. Jeg har fået lov til at sige et par ord her – lidt uden for dagsordenen – og så måske alligevel ikke – det må vi se.

Det er jo sådan i en forening, at de færreste ting kommer af sig selv – altså ud over problemer. Der er altid en masse folk – nogle mere synlige end andre – der sørger for at vi alle kan komme i fred og ro og svømme, komme ud at dykke med en fin båd, bruge tid i vores fine klublokaler, sørge for et godt naboskab, holde kontakterne ved lige, styr på finanserne, og har en hjemmeside at kigge på fra tid til anden – og som dem, der ikke lige kender os, kan bruge til at finde vores spændende klub. Alle disse ting sker ikke af sig selv. Men jeg er sikker på, at hvis i kigger rundt i lokalet, vil i se en masse af de mennesker, der i det daglige sørger for at klubben kører: Arrangerer ture, fester, øl til baren, mulighed for at Swippe, når man ikke lige har kontanter, underviser nye dykkere, tegner de mest underlige tegninger, tager på udcheckningsdyk med nye medlemmer og så videre. Jeg synes lige vi skal gi’ alle der sørger for alt det en stor hånd i taknemmelighed!

Jeg ved godt, at de fleste af jer, der sidder her allerede er med til at løfte opgaverne. Men husk – det er sjovere at løfte, når man er flere om det, så måske der stadig er noget du kunne byde ind med?

Årets Baracuda 2014

Nå – så skal vi til det mere alvorlige. Når nu i har siddet og tænkt lidt over det, jeg har fået sagt her, så er i måske faldet over én i blandt os, som over de seneste år nok har drevet lidt flere af de ting end andre. Jeg har fået lov at springe lidt i dagsordenen, og tale om noget, jeg ikke har gjort i mange år, så undskyld mig, hvis jeg er lidt rusten i det der kommer nu:

Årets Baracuda arrangerer ture

Årets Baracuda er med til at holde kompressoren kørende

Årets Baracuda er god til at få smidt ud på oprydningsdagene

Årets Baracuda har altid en artikel med i bladet

Årets Baracuda har et godt forhold til vores venskabsklubber

Årets Baracuda har bedre tegningsmateriale over området herude foran end kommunen

Årets Baracuda arrangerer hyggelige klubarrangementer, hvor man ikke skal regne med selv at køre hjem

Årets Baracuda kender de internationale mål på en Petanque bane

Årets Baracuda ved, hvordan man ”lige” får oprettet en medarbejder NemID og digital signatur

Årets Baracuda gør meget for at pleje netværket til Stadion og kommunen

Årets Baracuda har deltaget i ”interessante” møder om hvor mange Petanque-baner, der kan være på en græsplæne, dræning og deponering af jord

Årets Baracuda var en stor hjælp til arrangering af rigtig mange praktikaliter til klubbens 40 års jubilæum

Årets Baracuda har sørget for ingen har en god undskyldning for at skylde penge i baren – der skal i hvert fald findes på nye

Årets Baracuda ved præcis hvor langt der er til de fleste dykkersteder – både på land og til vands. Og hvis han ikke kan huske det, har han lavet et skema, der viser det

Årets Baracuda får stadig dykket af og til – væsentlig mere end mig f.eks.

Årets Baracuda har lavet et stort stykke arbejde i bestyrelsen i en årrække

Årets Baracuda har siddet som formand i 10 år – og har lovet lige at nappe 2 år mere

Årets Baracuda er – som ingen vist kan være i tvivl om – Ole Bro

Lad os give årets Baracuda en stor hånd

Og så vil jeg gerne undskylde overfor forsamlingen, at vi var nødsaget til at springe i dagsordenen – men som i kan forstå var der en god grund.