pexels-pixabay-37545
pexels-pixabay-37545
pexels-mal-balland-3098972
pexels-mal-balland-3098972
pexels-pixabay-260551
pexels-pixabay-260551
previous arrow
next arrow

Årets Baracuda 

Årets Baracuda 2001 bliver ikke tildelt denne hælder for en enkelt præstation, men for I en årrække at have lagt et stort stykke arbejde specielt I uddannelsesudvalget.

Årets Baracuda var forholdsvis nyuddannet da han trådte ind I uddannelses udvalget og besluttede sig for at der skulle gøres noget ved kvaliteten af uddannelsen. Jeg tror roligt jeg kan sige at Baracuda er en af de klubber der har det mest professionelle uddannelsesprogram. Jeg ved der er mange gamle elever der har udtrykt stor tilfredshed med den måde uddannelsen har forløbet på.

Årets Baracuda har også i en lang periode vist vejen når det gælder teknisk dykning. Her tænker jeg specielt på det store stykke arbejde Årets Baracuda har gjort indefor Nitrox. Uden dette gå på mod, tror jeg ikke Baracuda havde været blandt de allerførste klubber der havde en Nitrox fyldestation. Ikke nok med det så mente Årets Baracuda at hvis der skulle rigtig gang i Nitrox dykningen, måtte der uddannes nogle flere Nitrox dykkere, som sagt som gjort gik Årets Baracuda i gang med en Nitrox instruktør uddannelse. Årets Baracuda skulle dog lige første være med til at lave uddannelsen. Det er vist ganske få klubber der har så mange uddannede Nitrox dykkere.

Årets Baracuda har også lagt et stort stykke arbejde i Dansk Sportsdykker Forbund, hvor han bl.a. deltager i Teknisk Udvalg og er forbunds instruktør.

Sidst men ikke mindst er Årets Baracuda en god dykker makker, og en person der altid er villig til at give en hånd med når der er brug for det.

Årets Baracuda 2001 er Jan Rasmussen.

Tillykke !!