Hjemmesiden er baseret på, at du som bruger selv vedligeholder din brugerprofil. Dette er vigtigt i forhold til, at medlemslisten bruges af medlemmerne til at finde dine kontaktinformationer.

Du skal være opmærksom på, at hvis du er flyttet eller har fået en ny e-mail adresse, så er det yderst vigtigt, at du også husker, at orienterer klubbens kasserer fordi:

  1. Medlemsregisteret i regnskabs systemet altid skal være 100% opdateret. (kassereren skal kunne sende kontingent opkrævninger til dig og klubben skal kunne sende e-mails til dig)
  2. Kassereren skal orientere DSF om adresseændringen af hensyn til dit medlemskab, forbundets fælles dykkerforsikringen og ikke mindst for at du fortsat kan modtage forbundsbladet Sportsdykkeren.

 

Det er ret simplet at opdatere din brugerprofil. Denne side gennemgår hvordan man gør det.

Man skal være logget ind for at kunne editere sin profil.

 

Derefter skal man klikke på Bruger -> Brugerprofil.

 

 

Derefter skal man klikke på Edit.

 

Nu kan man gennemgå sin profil. Sørg for at få tjekket alle 5 faner. Og få uploadet et vellignende profilbillede, når du alligevel er gennemgår din profil.

Det er vigtigt at du tjekker

  • Din e-mail adresse
  • Dit mobil nummer
  • Får uploadet et profilbillede
  • Får opdateret dit password - Undgå at bruge et password du bruger andre steder.

Bemærk, at der er felter i din profil, der er  styret af klubben. Finder du fejl i disse registreringer, må du meget gerne tage kontakt til WEB udvalget.

   

Har du problemer med ovenstående vejledning, er du velkommen til at kontakte WEB udvalget

 

Når du er færdig med at opdatere din profil, er det blot at klikke på 

Nu er din profil opdateret.