pexels-pixabay-37545
pexels-pixabay-37545
pexels-mal-balland-3098972
pexels-mal-balland-3098972
pexels-pixabay-260551
pexels-pixabay-260551
previous arrow
next arrow

Vores fyraftensdyk plejer at starte med et udtjekningsdyk sidst i april og forsætte helt frem til begyndelsen af oktober, hvor vi afslutter med et natdyk. Natdykket er koordineret med natdyk for årets elever.

I den mellemliggende periode maj- september afholdes stort set hver torsdag fyraftensdyk fra en strand inden for rimelig køreafstand.

Du er velkommen til at deltage i fyraftensdykkene, og derved få mulighed for at få god dykkertræning, at holde dig i gang med dykningen og få kendskab til livets gang under vandet. Og så plejer det at være en hyggelig aften sammen med klubkammeraterne. Alle kan deltage og de erfarne hjælper gerne de mindre erfarne med fx. afbalancering og gode råd.

Fyraftensdykkets arrangør er dykkerleder for fyraftensdykket og sammensætter som udgangspunkt makkerparrene.

Programmet for fyraftensdykkene plejer at blive udsendt fra medio april, og desuden vil det fremgå af såvel klubbens som turudvalgets hjemmesider.

For fyraftensdyk gælder følgende: Vi mødes på dykkerstedet kl.17.30, der som sædvanligt afhænger af vejrforholdene. Vi tager grillen med og pris for deltagelse i grill er 40 kr.
Tilmelding senest onsdag aften til arrangørens telefon med SMS. Dykkersted oplyses torsdag middag på SMS til de tilmeldte.

Ofte bliver der mulighed for fyraftensdyk med båd nogle torsdage i juli. Så kan vi sejle til f.eks. Kanonvraget, Johannes L, Hven eller måske Kullen om aftenen, hvis vejret tillader det.

For fyraftensdyk med båd gælder følgende: Tilmelding senest onsdag aften til arrangør med SMS. Mødestedet bliver en nærmere angivet havn, og man skal være omklædt og klar til at sejle kl.17.00. Navnet på havnen, hvor vi mødes, oplyses onsdag aften til alle tilmeldte med SMS. Der er 8 pladser og 2 reservepladser, som tildeles efter "først til mølle". Prisen for en bådtur er 100 kr.

 

Skulle du efter sidste tilmeldingsfrit onsdag alligevel kunne deltage , så send en SMS til arrangøren. Det er letter arbejdet med makkersammensætning og  fx antal nødvendige bøjer. Da der typisk er indkøbt til grill, er det ikke sikkert at du kan komme til at spise med ved for sen tilmelding.

 

Rettet 20210803

mødetid rettet til 17.30, tilmelding rettet til SMS til Eva på 6084 1203