pexels-pixabay-37545
pexels-pixabay-37545
pexels-mal-balland-3098972
pexels-mal-balland-3098972
pexels-pixabay-260551
pexels-pixabay-260551
previous arrow
next arrow

Det har i lang tid været et ønske, at det skulle være nemmere at kommunikere medlemmerne imellem på Facebook. Dette har af forskellige årsager ikke været muligt.

Henning og jeg brugte i sidste uge (d. 25 januar) en aften på at finde ud af hvorfor. Den grundlæggende årsag er, at klubbens Facebookside fra starten af er blevet  oprettet forkert. 

Det rådes der nu bod på nu ved at der oprettes en ny Facebookgruppe, der tilbyder denne mere interaktive kommunikationsform. Den gamle side fortsætter med at eksisterer. Den nye Facebookgruppe linkes ind i den gamle, så man ikke er lost, hvis man rammer forkert.

Klik på dette LINK for at komme til den nye Facebookgruppe. TIlmeld dig og du vil blive godkendt i gruppen meget hurtigt.

For at sætte skub i Facebookgruppen, vil der frem til 31 januar være en fotokonkurrence hvor der skal findes det nye header billede til gruppen. 

Alle billeder er relevante, hvis de viser en eller anden form for klubliv eller klubrelevans. Der er fri leg. Er du i humør til at lave billedredigering og merge to, fem eller flere billeder sammen, vil det være fantastisk.

VINDEREN vil blive udvalgt af Facebook administratorgruppen i den første uge af Februar måned. Gevinsten er en flaske rødvin.

Vinderen får direkte besked og vil kunne hente sin gevinst på en klubaften i Februar måned.