pexels-pixabay-37545
pexels-pixabay-37545
pexels-mal-balland-3098972
pexels-mal-balland-3098972
pexels-pixabay-260551
pexels-pixabay-260551
previous arrow
next arrow
Gammelt Baracuda Logo

Vi har i bestyrelsen åbnet en snak om det kommende 50-års jubilæum – Ja, du læste rigtigt…. d. 20. maj 1972 var der stiftende generalforsamling for Dykkerklubben Baracuda.

I næste uge bliver klubben klubbens 49-år. Det bliver fejlet efter den forsinkede generalforsamling d. 29 maj kl. 1.

Tiden går stærkt, og nogle gange for stærkt, så vi har i bestyrelsen drøftet hvordan vi kan markere det. 50 år er lang tid, og der er sket rigtigt meget i vores klub i den tid.

Det kunne vi rigtig godt tænke os at markere med en jubilæumsbog fyldt med historier og gode minder fra den gang klubben var en ung klub, fra den gang vi havde klublokaler i kælderen under det gamle rådhus i Ballerup, den gang klubbens medlemmer havde mulighed for at købe på klods på Ballerup Bodega, eller da klubben købte den første båd. Det er de gode historier fra den gang klubben ikke havde adresse på Ballerup stadion og ikke havde en stor garage til at vores udstyr.
Vi skal ikke glemme historierne om de gamle medlemmer, som ikke er her længere. Dem der stiftede klubben, dem der er rejst udenlands, dem der var de bærende kræfter den gang klubben var ung og var ved at finde sine svømmefødder … 😊
I en periode havde vi klublokaler på Lystoftegaard. Vi skal læse om den gang vi fik de lokaler og om hvorfor vi flyttede derfra.

Fik jeg nævnt dykkerturene i klubben? Vi skal have historierne fra den gang klubben selv planlagde ture til Egypten. Den gang der ikke var rejsebureauer til at ordne det hele for os. Vi skal høre de sjove anekdoter om hvordan klubbens medlemmer gjorde ting som ikke var det smarteste; Det der gjorde, at de fik deres klubnavne, og de historier der har gjort, at klubben stadig er en klub i dag.

Vi skal også læse din historie om hvorfor du valgte at blive medlem af Baracuda og hvad der gjorde at du stadig er medlem.

Vi skal have samlet alle dine historier, i håndskrift fra dine gamle dagbogsnotater eller hvad du har skrevet for at fortælle familien om den fede tur du var på for mange år siden. Klubben er heldigvis beriget med flere dygtige fotodokumentarister, så det er forhåbentlig muligt at finde billeder, der kan understøtte dine historier for vi have en rigtig spændende jubilæumsbog.

Har du historier fra den gang, så sig det til bestyrelsen, så vi kan begynde at samle materialet sammen. Kender du gamle medlemmer, der ikke ser klubbladet, så tag fat i dem. Vi vil også meget gerne høre deres historier.

Alle de tekster, dagbogsnotater mv. skal samles, redigeres og formateres til en jubilæumsbog som skal ligge klar d. 20. maj 2022. Vil du være med i det udvalg, der skal bære den opgave, vil bestyrelsen meget gerne hør fra dig.


Bestyrelsen ser frem til at høre fra dig.