Årets Baracuda 2016

Årets Baracuda tildeles en person der igennem en årrække har ydet noget særligt for Dykkerklubben Baracuda.

Der er tradition for at der ved udnævnelsen af Årets Baracuda, fortælles lidt om den person, der skal udnævnes. Der er altid anekdoter at fortælle om den der udnævnes skulle man tro, men når man som Årets Baracuda altid har styr på sine sager, så er det svært at finde noget.

Årets Baracuda kom ind i klubben for ca. 13 år siden og begyndte snart efter at blande sig i aktiviteterne. Årets Baracuda har altid bidraget aktivt i klubben, både på ture og i udvalg. Og er der opstået et akut behov for hjælp, har man altid kunnet hente den hos Årets Baracuda.

Årets Baracuda er altid glad og har altid en positiv tilgang til det der sker omkring Årets Baracuda, og Årets Baracuda har en personlighed og smittende latter, der altid gør, at man altid føler sig i godt tilpas, når man har selskab af Årets Baracuda.

Alle kender ordlegen, hvor man skal sige det første man tænker på, når man høre et udsagn eller et ord. Sådan er det med Årets Baracuda. Hvis jeg nævner navnet på Årets Baracuda, vil I som det første tænke på det samme udvalg.

Omkring 2012 bliver Årets Baracuda lidt kuppet ind i bestyrelsen. Og helt i den ånd, som Årets Baracuda arbejder ud fra, tog hun den kasket på og håndterede opgaverne på bedste vis.

Før jeg bekræfter jeres formodentlig ret præcise gæt, vil jeg gerne sige, at bestyrelsen er klar over, at vi bryder reglen om at man ikke kan få denne udnævnelse to gange for samme indsats, men Årets Baracuda har i den grad udvist klubånd, og har om nogen fortjent denne udnævnelse, så vi mener at det er på sin plads, at udnævne denne person som Årets Baracuda i 2016.

Tillykke til Årets Baracuda - Aase Pedersen.