pexels-pixabay-37545
pexels-pixabay-37545
pexels-mal-balland-3098972
pexels-mal-balland-3098972
pexels-pixabay-260551
pexels-pixabay-260551
previous arrow
next arrow

Der har været forespørgsler til bestyrelsen om muligheden for at lave en flaskerensedag i foråret.

Bestyrelsen vil gerne arangere en sådan dag senere på foråret, men for at kunne får styr på materialer og forbrugsstoffer, er det nødvendigt at vide hvor mange der vil deltage.

Processen med at rense flasker består af to step. En flaske, sjovt nok, og en ventil. For at gøre flaskerensedagen så effektiv som muligt, foreslås det, at nogle kan komme i klubben en aften og ordne ventilen. Det vil gøre hele processen lidt mere fleksibel, når vi mødes i klubben til flaskerensedag.

Det, som skal gøres helt klart i fht. sådan et arrangement er, at arbejdet skal I selv gøre. Der vil være personer tilstede som kan vejlede, men de vil ikke udføre flaskerensningen for jer.

Da der er ikke sat nogen dato endnu, vil der ikke være nogen bindende tilmelding. Skriv til Formanden og fortæl om du vil deltage og hvor mange flasker du vil rense.

[UPDATE] Jeg har været i kontakt med Scuba Gear i forbindelse med service af ventiler. Der findes mange forskellige ventiler, så det er ikke muligt, at købe et standard service kits, som vi kan have liggende klar, når vi skiller ventilerne ad.

Der er derfor to muligheder. 

  1.  I sender et billede af jeres ventil til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så han kan pakke et service sæt og sende det til jer.
  2.  I skiller ventilen ad, renser delene og vurderer slid. Er der noget der skal udskiftes, er der en tur omkring Scuba Gear på Amager før I kan samle ventilen igen.

 

 

I Baracuda tager vi Copyright alvorligt.

Når du sender eller uploader artikler og/eller billeder til klubbens hjemmeside, vil rettighederne til materialet altid være dit.

Du kan derfor være sikker på, at materialet du givet til Baracuda/web udvalget altid vil blive behandlet i overensstemmelse med de aftaler vi har vedrørende det afleverede materiale.

COVID-19

Stranddyk:

Det er tilladt at være op til 25 personer samlet ved stranddyk.

Hornbæk havn er et fantastisk sted at sætte klubbens båd i vandet fra. Der er godt plads til at manøvrerer båden ned i vandet, og på parkeringspladsen vest for slæbestedet er der som regel fin plads til at parkere og klæde om.

Man skal være opmærksom på, at det er et populært slæbested, så det er god stil, at være effektiv, så man ikke er i vejen for andre, der også vil have båd i vandet. Dette gælder både når man er på vej ud på tur og når man kommer hjem.