Introaften til vinterens dykkerkursus. Kom og hør mere d. 11. januar kl. 19.00. Tilmelding skal ske i klubbens kalender.
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1
3
5
6
7
8
13
14
15
16
17
19
20
21
22
24
26
27
28
29
30
COVID-19

Stranddyk:

Der er ikke længere restriktioner i forhold til gennemførelse af stranddyk i klub regi. Der henstilles dog til, at der stadig vises god afstandshensyn.

I Baracuda tager vi Copyright alvorligt.

Når du sender eller uploader artikler og/eller billeder til klubbens hjemmeside, vil rettighederne til materialet altid være dit.

Du kan derfor være sikker på, at materialet du givet til Baracuda/web udvalget altid vil blive behandlet i overensstemmelse med de aftaler vi har vedrørende det afleverede materiale.

COVID-19

Stranddyk:

Det er tilladt at være op til 25 personer samlet ved stranddyk.

Hornbæk havn er et fantastisk sted at sætte klubbens båd i vandet fra. Der er godt plads til at manøvrerer båden ned i vandet, og på parkeringspladsen vest for slæbestedet er der som regel fin plads til at parkere og klæde om.

Man skal være opmærksom på, at det er et populært slæbested, så det er god stil, at være effektiv, så man ikke er i vejen for andre, der også vil have båd i vandet. Dette gælder både når man er på vej ud på tur og når man kommer hjem.