Introaften til vinterens dykkerkursus. Kom og hør mere d. 11. januar kl. 19.00. Tilmelding skal ske i klubbens kalender.
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1
3
5
6
7
8
13
14
15
16
17
19
20
21
22
24
26
27
28
29
30

Årets Baracuda 2010 – Jan Morgils

Årets Baracuda tildeles en person der igennem en årrække har ydet noget særligt for Dykkerklubben Baracuda.

I år skal vi hædre er en person, der kom til klubben i det herrens år 2006, alene pga. grund af rygter om at her kunne man få styret sine lyster som vandhund.

Årets Baracuda har erklæret, at han er en snorkeldykker med hjælpeluft.

Årets Baracuda er en person, der arbejder på at aktivt på at forbedre sin afbalancering og sit trim under sine dyk. Luftforbruget har også stort fokus.  

Årets Baracuda er en god klubkammerat og har i gennem sin tid i klubben vist, at han evner at få folk med på sine ideer. Og så har han vist udpræget gode evner til at få sin makker til at donere luft til ham.

Årets Baracuda har ligeledes vist organisatoriske evner og har udpræget styr på sagerne, når han er på tur og han har vist, at evner at holde samling på tropperne i fotoudvalget.

Årets Baracuda har vist sine humanistiske side, da han opdagede en stor torsk, der var fanget i krog og liner under et dyk. Den stakkels torsk skulle befris. Og fri kom den. Andre havde nok satset på at tage den med op for at få et måltid ud af den.

Årets Baracuda blev på et tidspunkt træt af, at der manglede slutninger i klubbladet. Han tog derfor sætternissen i hånden og sendte den langt væk.

Årets Baracuda styrer i dag klubbens blad med sikker hånd og sørger for, at de forskellige skribenter bliver punket til at aflevere deres tekster til tiden. Han gør en ære i at overholde sine deadlines.

Årets Baracuda gør et formidabelt stykke arbejde med klubbladet og det er en fornøjelse at læse det hver gang.

 

Skal vi give en hånd til Årets Baracuda.

 

                                            Redaktøren, Jan Morgils